7 feluri savuroase in care poti prepara varza de Bruxelles

Cu gustul sau usor amar, varza de Bruxelles nu este apreciata de toata lumea. Unii o adora in timp ce altii o detesta pur si simplu.

Si totusi, exista o multime de feluri delicioase in care o poti prepara si savura. Micile mingi de varza de Bruxelles se pot transforma in veritabile delicii. Se pot consuma crude, alaturi de paste, pe gratar, sotate sau alaturi de sunca, slanina sau chiar si de nuci.

Paste cu varza de Bruxelles la gratar, migdale si pancetta. Varza de Bruxelles este delcioasa alaturi de paste. In aceasta reteta, amareala lor lejera merge de minune cu gustul sarat al suncii pancetta si cu onctuozitatea adusa de smantana. Presara peste paste migdale pentru un plus de crocant.

Legume de sezon fierte sau preparate la cuptor, alaturi de miere. Mai multe legume de sezon, printre care varza de Bruxelles, cartofii, morcovii si pastarnacul sunt pur si simplu delicioase preparate alaturi de sunca, cimbru, usturoi, miere si unt.

Pizza cu varza de Bruxelles si cu ceapa caramelizata. O reteta de pizza care iti va lasa gura apa. Adauga branza de capra, mozarella si parmezan si vei obtine cea mai delicioasa reteta de pizza cu putinta. Un perfect amestec de savori.

Varza de Bruxelles cu sunca si mustar. Iata o modalitate extrem de simpla in care poti prepara varza de Bruxelles. Vei obtine cea mai lejera si mai delicioasa textura crocanta si un gust sarat minunat adus de sunca. Poti adauga si putin mustar si supa de carne pentru cel mai rafinat preparat.

Salata cu varza kale si cu varza de Bruxelles. Varza de Bruxelles se poate pregati si cruda si vine cu cea mai frumoasa dimensiune pentru tot felul de salate. Se poate servi alaturi de varza kale, de avocado, dar si de branza Feta, de masline Kalamata, de nuci si de muguri de pin.

Salata de varza de Bruxelles cu merisoare. Iata o alta reteta care pune cel mai bine in valoare varza de Bruxelles. De aceasta data se pot adauga merisoarele delicioase si seminte de dovleac prajite, o vinegreta pe baza de portocale, de mustar de Dijon, de miere si de otet balsamic alb.

Varza de Bruxelles crocanta. Nucile si varza de Bruxelles fac cel mai frumos duo castigator. Stropeste varza de Bruxelles cu putin ulei de masline si vin alb inainte de a o pune la cuptor. Dupa ce le scoti din cuptor, va trebui sa le tragi in tigaie cu miere si arahide.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri. Acceptați sau refuzați cookie-urile. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor referitoare la cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri. Pentru alte detalii, va rugam sa accesati pagina Politică de Confidențialitate.