Cele mai apreciate torturi personalizate de-a lungul timpului se numara doua torturi importante: cel diplomat, cu multa frisca si cel cu ciocolata din belsug. Alegerea tine de preferintele consumatorilor, dar si de buget, de numarul de invitati si varsta lor.
Spre exemplu, in timp ce un tort de ciocolata se va potrivi mai degraba unei ocazii mai serioase si festive, un tort diplomat va fi alegerea perfecta pentru petrecerea copiilor sau pentru un majorat. In timp ce tortul cu multa ciocolata va satisface mai multi consumatori pretentiosi si exigenti, tortul diplomat poate ramane nemancat in anumite farfurii.
Torturi personalizate diplomat vs. “aux chocolat”. Care varianta castiga?
Tortul diplomat vine in mai multe variante in oferta eTorturi.ro, si anume:
- tort diplomat cu sarlota si ness – o alegere delicata si inedita care schimba complet conceptul de tort diplomat si il transforma intr-un tort delicios si savuros in acelasi timp;
- tort diplomat cu fructe confiate – o alegere delicata si totodata dulce;
- tort diplomat cu fructe de padure – un tort fresh, gustos si foarte elegant;
- tort diplomat sub forma de cifra – un tort inedit pentru orice aniversare, care nu se imbraca in pasta de zahar, dar are un aspect diferit;
- mini diplomat sub forma de prajitura.
Torturile cu ciocolata sunt intr-o mare varietate de forme, culori si compozitii, cu blat umed sau uscat, cu fructe sau nu, tortul cu ciocolata poate fi:
Torturi personalizate | eTorturi.ro
- tort Champagne loves chocolate, cu blat umed de ciocolata, crema de ciocolata neagra si crema de vanilie cu sampanie;
- tort Oreo cu blat umed de ciocolata, mousse de ciocolata alba Calebaut si biscuiti Oreo;
- tort Ciocovanilla cu blat umed de ciocolata, crema de vanilie si mousse de ciocolata neagra;
- tort fistic si ciocolata, cu blat umed de ciocolata, crema de fistic si cioolata alba;
- tort duo mousse, cu blat umed de ciocolata si mousse de ciocolata belgiana neagra, alba si fructe de padure;
- tort cioco orange, cu blat umed de ciocolata si moussse de ciocolata belgiana si crema de portocale;
- tort Foret Noire cu blat umed de ciocolata, cu visine, mousse de ciocolata alba si piure de visine.